FAQ

KomChatten - kimberley31


Porren

kimberley31 kijkt even naar mpaquet1981

Por deze gebruiker

Alle porren bekijken


Laatste update van kimberley31

18-12-2019 / 08:06

kimberley31 kijkt even naar mpaquet1981

Gifts voor kimberley31

Deze gebruiker heeft nog geen gifts ontvangen.

Profiel van kimberley31

Nicknaam kimberley31
Naam Kimberley
Leeftijd 31
Woonplaats Maarssen
Geslacht vrouw
Relatie nee
Online status Online Online!
Lidmaatschap status Normaal lid
Aantal vrienden 0


-- Lijfspreuk --
Hai ik ben Kimberley, 31 jaar uit omgeving Utrecht. Ik heb lang blond haar (niet allemaal echt), groene ogen, ben wel erg klein 1.52 en doe mijn best om er altijd leuk uit te zien. En vind een gezellige babbel altijd leuk


Dit profiel is 1021 keer bekeken.

Verstuur Privé-berichtOver kimberley31

Ik geef toe, ik ben geen ster in het maken van vrienden. Recent ben ik verhuist en sta er eigenlijk een beetje alleen voor. Klinkt zielig he? Op mijn werk kom ik wel met veel mensen in contact, maar buiten mijn werk om is het echt veel te rustig. Hopelijk vind ik hier mensen die gezellig met me willen babbelen?

Wat ik echt leuk vind zijn mensen die oprecht een leuk gesprek met je aan willen gaan, geinteresseerd zijn in je hobbys en lekker open zijn. Wat je bij mij echt niet moet doen is zo een standaard gesprek met ‘hoi hoe gaat het’ beginnen.

Iets meer over mij weten? Nou ik woon in een flatje samen met mijn hondje Roos. Ben gek op (kleine) hondjes. Daarnaast sport ik 1 a 2 keer in de week op de sportschool hier in de buurt en kijk ik heel graag s’avonds tv met een dekentje over mij heen hihi.
Als ik mijn collega’s mag geloven ben ik een redelijk opvallende verschijning, ik heb lang blond haar wat helaas niet allemaal echt is maar ik vind het zelf erg mooi, heb eigenlijk altijd mooie make up op waar ik soms veel te lang mee bezig ben. Draag altijd leuke maar vooral vrouwelijke kleren en zoals je misschien had gezien ben ik helemaal gek van mooie spannende nagels. Het is het eerste waar ik naar kijk bij een man of vrouw en een beetje mijn gekke trekje hihi.

Kladder dit profiel

Contact

Populariteitsmeter

Populariteit meter

Opties

Vrienden

geen

Vriendschapsverzoeken

aliiabiiniz
(Online)

aliiabiiniz

Vrienden: 0
Leeftijd: 32
Woonplaats: zeeland