FAQ

Random foto van nayyirah

Bekijk het fotoalbum

KomChatten - nayyirah


Porren

Deze gebruiker heeft nog geen porren verstuurd of ontvangen!

Por deze gebruiker

Alle porren bekijken


Laatste update van nayyirah

12-11-2023 / 13:31

Profiel gegevens geupdate.

Gifts voor nayyirah

jan55: van harte : proficiat meis met je verjaardag en een hele fijne dag toegewenst x

Profiel van nayyirah

Nicknaam nayyirah
Naam nayyirah
Leeftijd 68
Woonplaats Zuid-Holland-zuid
Geslacht vrouw
Relatie ja
Online status Online Online!
Lidmaatschap status Normaal lid
Aantal vrienden 5


-- Lijfspreuk --
Mijn naam is nayyirah of nayy, geschreven met een KLEINE n (maar zeker geen naVy want ik zit dus niet bij de marine.


Dit profiel is 5629 keer bekeken.

Verstuur Privé-berichtOver nayyirah

Eenzaamheid is het gemis aan contact. Iemand voelt zich alleen, mist iets in de relaties met anderen. Eenzaamheid is een persoonlijke beleving: niemand kan van een ander weten of hij of zij eenzaam is. De een heeft weinig contacten en voelt zich niet eenzaam, de ander voelt zich ondanks veel schijnbaar goede contacten toch eenzaam.
Zonder contact kan een mens letterlijk niet leven. Het is een algemene wens om aandacht te geven en te krijgen, ervaringen te delen en uit te wisselen: de gewone, alledaagse dingen, of juist de bijzondere gebeurtenissen. Van mens tot mens ziet de behoefte aan contact er weer anders uit, maar als er niet aan voldaan wordt, komt eenzaamheid om de hoek kijken. Iemand is eenzaam als hij onvervulde wensen heeft ten aanzien van zijn relaties. Er zijn verschillende soorten eenzaamheid. De een mist vooral gezelligheid, de ander mist diepe vriendschap, weer een ander mist een partner, het gevoel dat je speciaal bij iemand hoort. Het gemis kan zitten in de hoeveelheid contacten (de kwantiteit), maar ook in de inhoud van de contacten (de kwaliteit). De een voelt zich eenzaam na een bepaalde gebeurtenis, bijvoorbeeld het wegvallen van een partner of het veranderen van woonplaats, de ander voelt zich eigenlijk altijd eenzaam. Hoe dan ook: mensen die eenzaam zijn, voelen zich geïsoleerd.
Eenzaamheid kan zich ook lichamelijk uiten. Onderzoek heeft namelijk getoond dat eenzame mensen meer gezondheidsklachten hebben. Aan de buitenkant is moeilijk te herkennen dat iemand zich eenzaam voelt. Vaak doen mensen zich vrolijker voor dan ze zich voelen.
Eenzaamheid heeft veel te maken met het eigen karakter. Ieder mens kent wel gevoelens van eenzaamheid, en ieder mens reageert daar weer anders op. Het oplossen van eenzaamheid vraagt een actieve en positieve houding, en vaak ontstaan de problemen juist door het al dan niet tijdelijk ontbreken daarvan. of het opgeven ervan NA ETTELIJKE VRUCHTELOZE POGINGEN GEDURENDE LANGE JAREN.
Ook het verlies van minder diepgaande contacten kan een aanleiding zijn voor eenzaamheid. Dat kan gebeuren zodra vertrouwde omstandigheden veranderen, als iemand bijvoorbeeld gaat verhuizen, een dierbare club verlaat, verandert van werkkring. Eenzaamheid lijkt deels een probleem van deze tijd te zijn. Onze samenlevingsverbanden veranderen en onze verwachtingen veranderen. We leven minder in een kant en klaar netwerk van familie en gezin, dorp en buurt, en moeten meer zelf onze contacten opzoeken. Er zijn steeds meer mensen die alleen wonen, of in kleine huishoudens. Tegelijkertijd verwachten we waarschijnlijk meer van onze contacten: we hebben behoefte om dingen te bespreken, zoeken begrip en stimulans. Die combinatie van minder vanzelfsprekende contacten en meer wensen kan leiden tot een gevoel van gemis.

En wanneer iemand dan LETTERLIJK ALLES geprobeerd hebt geef die het op, geeft de moed op om nog vrolijk te zijn, nog te leven, dan bouw hij steen voor steen een muur om zich heen om niet meer gekwetst te kunnen worden.

Laten we wat meer en vaker naar elkaar omkijken.

Als ik voor elke traan die er gehuild is (en nog gehuild zal worden) een dubbeltje kreeg dan was ik stinkend rijk.

ALLEEN MENSEN ZONDER FANTASIE VLUCHTEN IN DE REALITEIT!!!!!!

Kladder dit profiel

Contact

Populariteitsmeter

Populariteit meter

Opties

Vrienden

Vrienden: 2
Leeftijd: 30
Woonplaats: zoetermeer

Vrienden: 7
Leeftijd: 36
Woonplaats: Den Haag

Vrienden: 1
Leeftijd: 68
Woonplaats: friesland

Vrienden: 9
Leeftijd: 70
Woonplaats: rheden

Vrienden: 26
Leeftijd: 52
Woonplaats: goes

Vriendschapsverzoeken

geen