FAQ

Nieuwste chatprofiel

Inloggen members

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd

Wachtwoord vergeten?
Registreren


LinkpartnersAlgemene voorwaarden van KomChatten

This is a Dutch website meant for Dutch people. The terms of service and privacy policy are only available in Dutch language. Though certainly not only meant for Dutch visitors. They apply to everyone.

Er gelden regels voor een gezellig en veilig gebruik van KomChatten.nl.
Wij streven er naar de site, profielen en chat voor iedereen toegankelijk te maken, ook voor kinderen. In de chatbox zijn operators aanwezig die toezien op het naleven van onderstaande regels. Wij zien er streng op toe dat er geen misbruik gemaakt wordt van de chat of profielen om andere personen of kinderen lastig te vallen. Er gelden dus regels:

Profielen:

- Het is (conform de wetgeving) niet toegestaan een poging te ondernemen deze website of onderdelen daarvan te hacken, jezelf toegang te verschaffen tot inzage van persoonsgegevens of deze gegevens te stelen. Van dit misbruik doen wij zoals inbraak aangifte bij de politie.
- Het is niet toegestaan in je profiel niet-HTML scripts te plaatsen, die niet als doel voor de opmaak van je profiel dienen.
- Het is niet toegestaan je profiel te gebruiken om andere mensen lastig te vallen, hieronder verstaan wij:
* Het sturen van lastermail.
* Het contactadres te gebruiken voor SPAM of andere doeleinden.
* Het versturen van onzedelijke of ongenuanceerde privé-berichten met als doel de ander te beledigen of ongevraagd seksueel getinte berichten te versturen.
- Het is niet toegestaan informatie verkregen uit profielen door te spelen of te verkopen aan derden, hieronder verstaan wij:
* Het gebruiken van plaatjes, teksten en of gegevens verkregen uit profielen voor persoonlijke doeleinden.
* Het doorspelen van teksten en of gegevens aan derden of deze door te verkopen.
* Het weergeven van een profiel van iemand anders als deze van jezelf.
- We houden rekening met de privacy regelgeving. Fakers worden hard aangepakt! Daarom zijn de volgende regels van toepassing:
* Je profiel moet correcte informatie bevatten en op waarheid zijn gebaseerd. Je hebt desgewenst wél de optie onderdelen van je profiel op privé te zetten.
* Je mag geen foto's of materiaal plaatsen van andere personen en daarmee jezelf voordoen als iemand anders.
- KomChatten.nl is gratis en voor alle leeftijden, het is daarom niet toegestaan dat je het profiel, het priveberichtensysteem, het weblogsysteem en/of het fotoalbum gebruikt voor:
* Het kiezen van een provocerende of seksueel getinte gebruikersnaam.
* Het plaatsen van foto's en/of plaatjes met agressieve, gewelddadige beelden erop.
* Het plaatsen van foto's en/of plaatjes met blote en/of seksueel getinte beelden erop.
* Reclame maken voor een ander merk, website of product.
* Het plaatsen van content met als bedoeling geld aan onze bezoekers te verdienen, denk hierbij aan bijvoorbeeld betaalde toegang tot websites of voor het maken van paydates.
* Het plaatsen van kwetsende, provocerende of seksueel getinte teksten in je profiel.
* Het plaatsen van kwetsende, provocerende of negatieve berichten in je weblog. Daar is het weblog niet voor bedoeld!
* KomChatten.nl gebruiken als wervings- of promotiemedium. Het is uitdrukkelijk niet toegestaan andere bezoekers te benaderen voor eigen doeleinden.


Chat:

- Wanneer je inlogt in de chat zijn al een aantal regels weergegeven die het chatplezier moeten bevorderen, hier nogmaals de regels en tips alvorens te gaan chatten:
* De gevoerde taal in de chatbox is Nederlands.
* Gebruik geen provocerende of seksueel getinte chatnaam. (Met uitzondering van onze 18+ chatroom)
* De chatbox is geen datingbox, dus ook geen publiekelijke verzoekjes of het delen van perverse of seksueel getinte berichten/foto's. (Met uitzondering van onze 18+ chatroom)
* Geen naakte of pornografische beelden op de webcam vertonen. (Met uitzondering van onze 18+ chatroom)
* Niet schelden in de microfoon.
* Houdt één chatnaam aan tijdens het chatten. Dit voorkomt misverstanden.
* Op KomChatten zijn wij eerlijk, vertel daarom ook geen onwaarheden/leugens. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel.
* Op KomChatten zijn wij ook integer, roddel daarom niet over andere chatters in hun afwezigheid. Dit zal je niet in dank worden afgenomen en kan later conflicten opleveren. Bovendien zou je het zelf ook niet leuk vinden als er over jou geroddeld werd.
* Gebruik geen HOOFDLETTERS (ook niet in je chatnaam), dit kan als storend ervaren worden.
* Maak geen opzettelijk reclame voor andere dingen.
* Geef geen e-mail adres in de publieke chatbox, doe dit in een privé-gesprek.
* Scheld niet en gebruik geen taal die een ander kan kwetsen of bedoeld is om te kwetsen. Behandel elkaar respectvol.
* Wij adviseren om geen gevoelige of persoonlijke informatie over jezelf te delen in de chatbox. Dit kan later tegen je gebruikt worden.
* Deel geen gevoelige of persoonlijke informatie over andere bezoekers publiekelijk in de chatbox. Bespreek dit soort dingen privé, of beter nog: met de persoon in kwestie zelf.
* De chatbox is niet bedoeld voor ongewilde seksueel getinte gesprekken of seksueel getinte gesprekken met minderjarigen. Dit is dan ook ten strengste verboden!
* Stuur geen massa's berichten achter elkaar (flooden).
* Herhaal je teksten niet oneindig en stuur berichten in normale hoeveelheden.
* Wissel niet telkens van kamer en/of log niet telkens opnieuw in en uit.
* Om misverstanden en irritaties te voorkomen, vraag altijd eerst toestemming alvorens een privé-gesprek te beginnen met een andere chatter. Niet iedereen is er van gediend.
* Gebruik geen breezertaal of vervorm je tekst niet, sommige mensen snappen er dan niets meer van!
* Gebruik geen grote hoeveelheden smilies of geluidjes, dit kan als storend ervaren worden.
* Wanneer je de toegang tot de chatbox is ontzegd door een operator van KomChatten, is het niet toegestaan om jezelf via een omweg of andere methode toch toegang tot de chatbox te verschaffen.
- Als Plus-, Premium- of VIP member kun je andere chatters naar gelang je level muten en/of kicken. Deze feature is toegevoegd om het chatten lolliger en uitdagender te maken. Neem wel in acht dat:
* Let wel dat Plus-, Premium- en VIP members geen operators zijn en dus ook geen rechten kunnen ontlenen aan hun status!
* Het is als Plus-, Premium- of VIP member niet toegestaan om 'zomaar' mensen te muten of kicken. Doe dit alleen in geval van storend gedrag of voor een grapje onder elkaar met vrienden of mensen die je goed kent. Dit voorkomt ruzies en onenigheid.
* Wanneer een Plus-, Premium- of VIP member misbruik maakt van zijn/haar level dan kan deze door een administrator worden verwijderd.
- KomChatten.nl is gratis en voor alle leeftijden, het is daarom niet toegestaan dat je de chatbox gebruikt voor:
* Het plaatsen van berichten met als bedoeling geld aan onze bezoekers te verdienen, denk hierbij aan bijvoorbeeld betaalde toegang tot websites of voor het maken van paydates.
* De chatbox gebruiken als wervings- of promotiemedium. Het is uitdrukkelijk niet toegestaan andere bezoekers te benaderen voor eigen doeleinden.


Wanneer er iets onduidelijk is, er twijfel is, of iets hierboven niet genoemd is maar door een van de bevoegde personen van KomChatten.nl wordt afgekeurd, dan hebben zij het laatste woord!

KomChatten.nl ontleent zichzelf het recht deze voorwaarden naar eigen inzicht en zonder opgaaf van redenen te wijzigen. Het is de bezoeker zijn/haar eigen verantwoordelijkheid regelmatig te controleren op eventuele wijzigingen in de algemene voorwaarden.

Profiel updates


Jarige members

erik198605 (52)

secu1964 (60)

bb15253545 (29)

tontirol (66)

swizzlestick (50)

jordy17 (25)